Δίκτυα

Τα Δίκτυα και ειδικά τα ενσύρματα βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στις προτεραιότητες των επιχειρήσεων. Κι ενώ κάποτε αποτελούσαν πολυτέλεια μόνο για τους μεγάλους, σήμερα αποτελούν ανάγκη ακόμη και για αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες. Η είσοδος των υπολογιστών σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε νοικοκυριό, καθιστά απαραίτητη την εξασφάλιση διαδραστικότητας μεταξύ πολλών μονάδων και την απομακρυσμένης πρόσβαση σε δεδομένα που μπορεί να έχουμε αποθηκεύσει σε πολλαπλά γεωγραφικά σημεία.

Το διαδίκτυο και εν συνεχεία η ραγδαία ανάπτυξη των υπηρεσιών κυψέλης (κινητή τηλεφωνία) παρέχουν πλέον απεριόριστες δυνατότητες σ’ αυτό το πεδίο, που μας εξοικονομούν χώρο, χρόνο και χρήμα.

Η TAKTIK εξειδικεύεται στον τομέα των δικτύων και μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στα κάτωθι:

Ενσύρματα ΔίκτυαΕνσύρματα Δίκτυα

Δημιουργούμε για εσάς ένα σύγχρονο δίκτυο ξεκινώντας από το μηδέν ή εκσυγχρονίζοντας και εξορθολογίζοντας την παλαιά σας εγκατάσταση.

Ασύρματα ΔίκτυαΑσύρματα Δίκτυα

Η ασύρματη δικτύωση εξοικονομεί χρήματα, υποκαθιστά επάξια τα ενσύρματα δίκτυα, εξασφαλίζει αισθητική και εξυπηρετεί μονομιάς πολλούς χρήστες.

Μικροκυματικές ΖεύξειςΜικροκυματικές Ζεύξεις

Το δίκτυό σας δεν περιορίζεται σε έναν χώρο. Διασυνδέστε πολλά σημεία μεταξύ τους, διαμοιράζοντας τα δεδομένα σας αλλά και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Δικτυακές ΛύσειςΔικτυακές Λύσεις

Τα δίκτυα χρειάζονται τεχνογνωσία & κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά & την συνδεσιμότητα όσων πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά.