Καμπάνιες

Τα εργαλεία που κάποτε βοηθούσαν τις μεγάλες εταιρείες να διευρύνουν το χάσμα από τις μικρότερες είναι πια στην διάθεση όλων. Το διαδίκτυο προσφέρει ευκαιρίες σε όλους να απευθυνθούν σε πελάτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η προσαρμογή όλων των τηλεπικοινωνιών σε αυτό, ελαχιστοποίησαν τους προϋπολογισμούς ακόμη και για τις πιο μαζικές καμπάνιες.

Η TAKTIK παρέχει διάφορα μέσα για την προώθηση των προϊόντων μίας επιχείρησης και καμπάνιες που κάποτε προϋπέθεταν μεγάλες ομάδες δυνητικών πελατών είναι πλέον προσιτές ακόμη και για εταιρείες με μικρούς προϋπολογισμούς και πελατολόγια.

Υπάρχουν 4 βασικές κατηγορίες εκστρατειών, ανάλογα με το κοινό που επιθυμεί κανείς να προσεγγίσει και φυσικά την πληροφορία που θέλει να αξιοποιήσει:

TelemarketingTelemarketing

Αναλαμβάνουμε για εσάς την προώθηση των προϊόντων σας ή την τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες – δυνητικούς πελάτες σας.

Bulk SMSBulk SMS

Στείλτε μαζικά προσωποποιημένα μηνύματα στους πελάτες σας ή στους υποψήφιους αγοραστές σας με χαμηλό κόστος και χωρίς κόπο.

Κοινωνικά Δίκτυα

Κοινωνικά Δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) είναι μέσο ψυχαγωγίας αλλά και ισχυρό εργαλείο πώλησης και επαγγελματικής επικοινωνίας.

Email MarketingEmail Marketing

To Email μπορεί να αποτελέσει τον πιο οικονομικό αλλά και σοβαρό επαγγελματικό τρόπο επικοινωνίας και προβολής προϊόντων & υπηρεσιών.

Leave reply:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.