Στην ενότητα αυτή μπορείτε να πάρετε απαντήσεις για θέματα που συνηθίζεται να απασχολούν τους πελάτες της εταιρείας μας και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Ο ιδανικός τρόπος για γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη είναι η χρήση του συστήματος «ticketing» της εταιρεία μας, στο οποίο μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση πιέζοντας εδώ. Μέσω του συστήματος αυτού, μπορείτε να υποβάλλετε ανά πάσα στιγμή αιτήματα υποστήριξης, να τα διαβαθμίζετε με βάση την σημασία τους και να παρακολουθείτε την διαδικασία διεκπεραιώσεώς τους.

Οι εξυπηρετητές της TAKTIK βρίσκονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα σε υπερσύγχρονο «Data Center» που στεγάζεται στην Αθήνα. Αυτό εξυπηρετεί τόσο την ταχύτητα όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και την φυσική προσβασιμότητα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, εν και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η TAKTIK δραστηριοποιείται πανελλαδικά, σε όλους τους νομούς της ελληνικής επικράτειας. Δύναται ωστόσο, να παράσχει τις υπηρεσίες της και στο εξωτερικό.

Η TAKTIK εξυπηρετεί αποκλειστικά εταιρικούς πελάτες και ελευθέρους επαγγελματίες. Η εταιρεία μας δεν απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα και δεν εκδίδει αποδείξης λιανικών πωλήσεων ή παροχής υπηρεσιών.

H ΤΑΚΤΙΚ είναι μία ελληνικών συμφερόντων Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία που ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 2013. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και ειδικεύεται στις ενσύρματες και ασύρματες δικτυακές εγκαταστάσεις, στις διαδικτυακές υπηρεσίες, στις τηλεπικοινωνιακές καμπάνιες και στην συμβουλευτική επιχειρήσεων.

Load More

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείτε την φόρμα επικοινωνίας μας.